Bina Cam Filmi Kaplama

camlardan gelen soğuk hava nedeniyle birlikte insanlar daha fazla ısınabilmek için gereksiz yere daha yüksek fatura öderler.

 Az düzeyde ısı ve ışık yansıtan filmi, camın iç yüzeyine kaplanarak %30 ısı kaybını azaltmanız mümkündür. Bu durumun tam tersi yaz aylarında da geçerlidir.

Yazın evinizin veya ofisinizin soğutulması için yapılan masraflar cam filmi uygulamaları ile güneş sıcaklığını %79 kadar geri yansıtılmasıyla azalır.

Cam filmi uygulamaları sayesinde bizler yaşam ve çalışma alanlarımızda konforla çalışmaya devam edebiliriz.

Ev eşyaların ömrünü uzatır Zamanla güneş ışınları eşyaların solmalarına yol açmaktadır, normal camların zararlı ultraviole ışınlarını geçirmesine nazaran profesyonelce kaplanan cam filmleri sayesinde meydana gelebilecek bu tür hasarların %99 engellenmiş olur.

Cam filmi uygulanan mekanlarda mobilyaların, halıların, perdelerin, zeminin ve duvar kağıtlarının uzun ömürlü olacağı anlamına gelir.

 Mekanlara Güzellik Katar Cam film uygulamaları cilalama veya boyama gibi masrafları olmaksızın mülk sahibine rahatsızlık, maddi zarar vermeden binalara yeni bir görüntü kazandırmaktadır.

Cam filmleri değişik renk ve örnekleriyle geniş bir yelpazeye sahiptir. Mürekkepli yarı reflektif ya da tam reflektif edilmiş cam filmleri binaların mimari görüntüsünü güzelleştirmektedir.

Binaların içerisi uygulanan cam filmleri ile güzel, şık, konforlu, yansıma yapmayan bir görüntüye erişir. Binanın mimari görselliği, dış cephe tasarımına uygun, görsel zenginlik katarlar.