Cam Çatı Cam Filmi

Halkalı Bina Cam Filmi Kaplama Uygulama

Cam Film Kaplama

Cam filmi uygulaması kolay bir işlem değildir. Bu nedenle ev sahiplerinin kendisinin yapması da mümkün değildir. Zahmet ve ustalık isteyen cam film kaplama işlemi için bir ustadan yardım almanız en doğrusu olacaktır. Llumar cam filmi bu alan içerisinde en fazla tercih edilen cam filmlerindendir. Uygulanması için profesyonel bir iş yapılması gerekmektedir. Bu alanda işinde profesyonel olan Glass Film Master hizmetlerinden kolay bir şekilde yararlanabilir ve istediğiniz hizmeti hızlı bir şekilde alabilirsiniz. İşlem olarak da oldukça zaman alan cam filmi uygulaması için belirli adımlar bulunmaktadır. Bu adımlar;

  • Uygulama yapılacak alanın cam için özel üretilmiş olan temizleme ürünleri ile temizlenmesi gerekmektedir. Cam tamamen temizlendikten sonra üzerindeki yer alan fazla nemin alınması gerekir. Bu işlem için silecek ya da cam kazıma jileti kullanılması uygundur. 
  • Cam filmi uygulaması için hangi cam üzerinde çalışılacak ise o cama su püskürtülmelidir. Bu işlemin ardından film ölçüsü alınır. Püskürtülen su cam filminin kolay bir şekilde yapışmasını sağlarken, ölçüm alma işlemini de kolaylaştırır. Film cama uygun ölçülerde kesilirken 1-2 mm kadar fazlalık bırakılması da gerekmektedir. 
  • Cam filmi kesildikten sonra üzerindeki şeffaf koruyucu tabaka dikkatli bir şekilde çıkartılmalıdır. Bu şeffaf tabaka uygulama yapmadan önce cam filmine herhangi bir zarar gelmesini engelleyecektir. Şeffaf tabakanın çıkartılmasının ardından altta kalan cam filmi, cam yüzey üzerinde herhangi bir boşluk kalmayacak şekilde yerleştirilir. Camın üst noktasına sıfır bir şekilde uygulanması için bu süreçte camı çok az bir miktar açmanız gerekmektedir. 
  • Cam üzerine film yapıştırıldıktan sonra yüzeyde hava kabarcıkları kalabilmektedir. Bunun önüne geçmek için önceden yapılmış olan su püskürtme ve temizleme işlemleri camın yüzeyini kayganlaştırdığı için daha kolay bir şekilde yok edileceklerdir. Film üzerine zarar vermeyecek şekilde hava kabarcıklarını Spatula yardımı ile yok edebilirsiniz. 

Evlerde ofislerde her alana cam filmi uygulamak kolay bir işlem değildir. Bu işte uzman olan kişilerden yardım almanız ve evinizi onlara teslim etmeniz halinde sizlere pürüzsüz bir işlem yapacaklardır. 

Cam Filmi Numaraları

evinizin üzerine cam filmi yaptırmak istediğinizde farklı numaralar bulunmaktadır. Numaralarının bulunmasının sebebi sürücüler için belirli görme açıları sunmasından kaynaklanmaktadır. Bu numaralar;

  • 1 Numara: %85 ışık geçirgenliğine sahiptir.
  •  2 Numara: %70 ışık geçirgenliğine sahiptir.
  •  3 Numara: %55 ışık geçirgenliğine sahiptir.
  • 4 Numara: %40 ışık geçirgenliğine sahiptir.
  •  3M cam filmi bu alanda adını sıkça duyuran cam filmleri arasına girmiştir. Diğer cam filmleri arasından sıyrılan yapısı ile zararlı UV ışınlarını %99 oranında yok etmektedir. 

Bize Ulaşın Whatsap ve İetişim Numaramız 0545 382 14 37

binacamfilm@gmail.com